Δασκάλα- τέρας στη Κύπρο . Δείτε τι έκανε στα παιδιά - Press Magazine | Η Καθημερινή Ενημέρωση σου!
Τελευταία Νεα :
Home » » Δασκάλα- τέρας στη Κύπρο . Δείτε τι έκανε στα παιδιά

Δασκάλα- τέρας στη Κύπρο . Δείτε τι έκανε στα παιδιά

Written By Report Team on Τρίτη 9 Απριλίου 2013 | 1:19 π.μ.

Περιστατικά κακοποίησης παιδιών από λειτουργό του ειδικού σχολείου "Ευαγγελισμός", κατήγγειλε σήμερα ο σύνδεσμος γονέων. Όπως δήλωσε στον... "ΑΣΤΡΑ" η γραμματέας του συνδέσμου, Ελένη Σαμψών συγκεκριμένη δασκάλα του...
σχολείου, κακοποίησε πολλές φορές παιδιά με νοητική υστέρηση κατά τη διάρκεια του μαθήματος, κάτι ο οποίο περιέπεσε και στην αντίληψη και άλλων λειτουργών του σχολείου.

Η κ. Σαμψών κατήγγειλε, ότι η συγκεκριμένη λειτουργός, χτύπησε πολλές φορές παιδιά του σχολείου ενώ σε μια περίπτωση, άρπαξε από τα μαλλιά 9χρονο κοριτσάκι, το οποίο και έσυρε στο πάτωμα βγάζοντάς το έξω από την αίθουσα διδασκαλίας.

Σε μια άλλη περίπτωση, η κ. Σαμψών υποστήριξε, ότι η εν λόγω δασκάλα, έβαλε τσαλακωμένο χαρτί στο στόμα παιδιού για να σταματήσει να φωνάζει.

Οι γονείς ζητούν άμεσα την απομάκρυνση της λειτουργού από το σχολείο.

Το υπουργείο παιδείας έχει ήδη ορίσει λειτουργό για να ετοιμάσει εντός μιας εβδομάδας πόρισμα για το τι συμβαίνει στο σχολείο.

Όπως ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο διευθυντής δημοτικής εκπαίδευσης Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, το υπουργείο απέστειλε από σήμερα στο σχολείο νέα διευθύντρια με στόχο να κατευνάσει την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις διεύθυνσης και γονιών.
Μοιράσου το Άρθρο :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Poker Stars

Popular Posts

 
Support : pressmgzn@yahoo.com |
Proudly powered by Web-Ideas
Copyright © 2011. Press Magazine | Η Καθημερινή Ενημέρωση σου! - All Rights Reserved