Μυρίζει μπαρούτι: Το χώσιμο της Μενεγάκη στον Παπαδάκη και η αντίδραση του Γιώργου!! - Press Magazine | Η Καθημερινή Ενημέρωση σου!
Τελευταία Νεα :
Home » » Μυρίζει μπαρούτι: Το χώσιμο της Μενεγάκη στον Παπαδάκη και η αντίδραση του Γιώργου!!

Μυρίζει μπαρούτι: Το χώσιμο της Μενεγάκη στον Παπαδάκη και η αντίδραση του Γιώργου!!

Written By Report Team on Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 | 6:03 μ.μ.

Ήταν που ήταν παγωμένο το κλίμα ανάμεσά τους, ήρθε και η πρεμιέρα του Παπαδάκη για να τους ψυχράνει εντελώς! Μετά τη πρώτη εκπομπή του «Sold out» η Ελένη ...

με τους συνεργάτες της σχολίαζαν το βίντεο με καλεσμένη την Άννα Βίσση!

Σε αυτό που συμφώνησαν όλοι ήταν το μεγάλο και άδειο τραπέζι. Τα σχόλια έπεφταν βροχή. «Τι το ήθελε τέτοιο τραπέζι; Θα το δούνε οι πολιτικοί και θα το ζηλέψουν» έλεγε η Ζαρίφη και οι άλλοι. Μέχρι που συμφώνησε και η Ελένη: «Μα καλά δεν είναι άσχετο αυτό; Μήπως θα έρθουν κι άλλοι τις επόμενες μέρες; Τι να πω, αταίριαστο εντελώς!».

Φυσικά όλα τα παραπάνω έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Παπαδάκη που δεν το άφησε ασχολίαστο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ικανοποιήθηκε και μόνο που ασχολήθηκαν με την εκπομπή του τόση ώρα…όσο για την ωραία Ελένη… δεν τηn βλέπει πια και με το καλύτερο μάτι.

Ποιος; Αυτός που κάθε χρόνο με εντολή της Διοίκησης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Ελένης στον Καφέ του Αντ1. Άλλα έτσι είναι αυτά! Άλλωστε η επιλεκτική μνήμη της Μενεγάκη έχει παρατηρηθεί πολλές φορές στα χρόνια της ένδοξης καριέρας της!
Μοιράσου το Άρθρο :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Poker Stars

Popular Posts

 
Support : pressmgzn@yahoo.com |
Proudly powered by Web-Ideas
Copyright © 2011. Press Magazine | Η Καθημερινή Ενημέρωση σου! - All Rights Reserved